maanantai 27. toukokuuta 2013

Hyvän Tuulen Messut

Me oltiin lauantaina Jämsässä Hyvän tuulen messuilla Anopin kanssa.
Saatiin anopilta liput niin lähdettiin katselemaan mitä kaikkea sieltä löytyy ja kyllä meillä olikin sitten mukava päivä. Kelikin oli oikein loistava, aurinko paistoi koko päivän ja oli lämmintä, josta seurasi se että minä poltin itseni TAAS kun sain liikaa aurinkoa.

 Aamulla ensimmäisenä oli vuorossa metsäkone näytös, jossa oli mukana erilaisia metsäkoneita joiden toimintaa pääsimme seuraamaan.

 Tässä puretaan kuormaa kyydistä.

 Jonka jälkeen auto tulee keräämään puut kyytiin.

 Tällä koneella puut kaadettiin, karsittiin ja pätkittiin sopivan mittaisiksi.

 Esityksen jälkeen halukkaat pääsivät tutustumaan koneisiin lähemmin, jotenka me mentiin sitten katselemaan ja kuuntelemaan kun tämä kanssani kuvassa oleva nainen kertoi meille koneesta kaikenlaista tietoa.

 Minä siis kiipesin koneeseen ja tässä kuuntelen suurella mielenkiinnolla kuinka tuo suuri kone toimii ja mitä kaikkea sillä voi tehdä.

 Jäähallin takana oli näytillä kaikenlaisia vanhoja autoja, joista Sami käski mun ottaa kuvia, joten niitä tulee nyt sitten muutama tähän väliin.


 Sami oli innoissaan ralli autoista joista myöskin piti ottaa kuvia muistoksi =)

 Nää on tälläsiä ihania armeijan vihreitä autoja.

 Nää oli hienon näkösiä. Piti vaan väistellä ihmisiä, kun yritin näitä kuvata. 
Oli meinaan joka puolella joitain ihmisiä näitä ketselemassa lähempää enkä halunnut kaikkia tuntemattomia näihin kuviin.

 Paikalla oli myös ihania pikku poneja. Tämä ihana söpöliini oli tarhassa näytillä ja kaksi muuta ponia oli satuloitu lapsia varten.

 Eikös olekkin ihana ponitus x)

 Tässä näkyy vähän niitä kahta muuta ponia joilla lapset pääsivät ratsastamaan.
Parempaa kuvaa en viitsinyt jäädä näistä edes yrittämään, kun siinä oli vähän väliä joku edessä pyörimässä perseineen ja tätäkin kuvaa ottaessani päätti joku alkaa tuuppimaan ponia toisin päin niin meni tämäkin kuva hieman piloille.

 Sitten lisää autoja. Nää oli kait olevinaan jotain ralliautoja ja näistä halusi Sami taas kuvia .

 Tässä mukana myös tollanen tosi hieno Rautian auto.

 Anopin kanssa käytiin katsomassa koiratanssia jossa oli Talentista tuttu Heka koira omistajansa kanssa esiintymässä. Oli kyllä hauska esitys ja naurettiin kauheesti.
Sillä välin Sami lähti katsomaan jo Noora Karmaa, jota me mentiin sitten hetken päästä katsomaan.
Nooran esitystä tuli tuijotettua niin suurella jännityksellä etten tajunnut ottaa yhtäkään kuvaa Noorasta ja hänen esityksestään.

 Tässä on menossa jonkinlainen kamppailulajien esitys, jonka nimeä en nyt valitettavasti tähän hätään muista. Esitystä katseltiin jo hyvän aikaa ennenkö sitten tajusin että siellähän on mun serkkukin lavalla. Esityksen jälkeen yritin bongailla häntä väkijoukosta huonolla menestyksellä. Olisin käynyt moikkaamassa jos olisin bongannut. 
Tuon jälkeen oli myös joku jumpparyhmän tanssi esitys.

 Noniin ja tämähän olikin sitten se mitä me oltiin koko päivä odotettu.
Varsinkin Sami odotti kamalasti että pääsee näkeen Karimin ja kyllä sitä kannatti odottaakkin oli niin hauska esitys et saatiin nauraa ihan hulluna. Juontajakin meni välillä ihan punaseks Karimin jutuista.

 Karim esitti myös laulun ja valitsi yleisöstä itselleen taustatanssijat ja lapsikuoron.
Esityksen jälkeen Karim antoi yhdelle taustatanssijalle sinkkunsa palkinnoksi.

 
Muita mainitsemisen arvoisia olivat sitten Super Enduro esitys jossa kaikkein parasta oli ne hypyt.
Rata oli sen verran pieni ja lyhyt ettei siinä sitten oikeastaan muuta nähtävää ollutkaan kuin se hyppy osuus. Toinen hyvä esitys oli  Streetbike Freestyle Rider David “Dappa” Hjulfors joka teki ihan huiman hienoja temppuja pyörällään. Se oli kanssa niin jännää ettei tajunnu kameran olemassaoloa ollenkaan, kun jännitti pysyykö se pystyssä. Jälkeenpäin kyllä harmitti, kun ei siitä tullut otettua kuvia ollenkaan, mutta ei voi mitään.

Mutta Karim oli kyllä koko päivän kohokohta mitä todellakin kannatti odottaa.
Oli aivan super hieno ja kiva päivä, kyllä kannatti lähtee.

Kiitos ja Kumarrus

-Ansku-

2 kommenttia:

  1. Niin kannatti lähtee ja Karim oli kyllä paras :) Oli muutkin tosi hyviä esityksiä. Kuvat on taas kerran hyviä <3 T: A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin todellakin kannatti lähtee oli niin kiva päivä :) Ja kiitos :)

      -Ansku-

      Poista

Jätä minulle palautetta.

Kiitos & Kumarrus
-Ansku-