tiistai 21. toukokuuta 2013

Puijon torni

 Kuten facebookin sivuillani jo kerroin niin tänään meillä oli semmoinen mukava maakuntamatkailu päivä, kun käytiin appiukon kanssa Kuopiossa pyörähtään. Oli siellä lähdössä käymään ja pyysi meitä mukaansa matkaseuraksi niin tottakai me lähdettiin mukaan.

Sama kuva kuin alla, mutta enemmän muokattuna.
 Lähdettiin matkaan jo aikaisin aamusta ja perillä Kuopiossa oltiin joskus puolenpäivän aikoihin.
Itse olin aika väsynyt aikaisestä herätyksestä ja nukuinkin osan meno matkasta. Siinä matkalla pysähdyttiin aamupalalle jonka jälkeen olinkin jo sen verran virkeä että jaksoin olla hereillä loppu matkan.

 Kuopiossa käytiin Puijon tornissa ihailemassa maisemia ja nämä kaikki kuvat onkin otettu sieltä tornilta. Aika suolainen oli kyllä hinta pelkästä maisemien katselusta, kun lippu maksoi 6€ ja ylhäällä oli kuitenkin erikseen oikein ravintola ja kahvila joissa varmaankin suuri osa kävijöistä käy tuhlaamassa rahojaan.

 Tietenkin minun oli aivan pakko jälleen kerran kuvata tuota taivastakin siinä maisemien ihastelun lomassa ja tähän nyt laitan niistä kuvista pari mukaan. 

 Kuten kuvista näkyy niin paljon oli järveä joka puolella tornia. Ihan sama mihin suuntaan katsoit niin järviähän siellä näkyi. Tässä näkyy joku hieno pesäpallostadioni jossa oli joku pelikin meneillään.

 Kaupunki maisemaa hieman muokattuna. Paljon kerrostaloja ja joku pienempi lutakkokin tuolla talojen keskellä. Olikohan tuo juuri se sammakkolammeksi kutsuttu lätäkkö... En ole nyt kyllä aivan varma oliko tuo juuri se vai oliko se joku muu.


 Lisää pilviä x)

 Ja kuten jo mainitsin niin paaaljon järviä. Tällä puolen tornia ei näkynyt niin paljoa rakennuskia. Jotenkin onnistuin saamaan näihin pariin viimeseen maisema kuvaan jotain erittäin mielenkiintoisia heijastuksiakin mukaan ja älkää vaan kysykö miten.

Lopuksi vielä kuva itse tornista.
Meinasi olla hitusen vaikeuksia saada se mahtumaan kokonaan kuvaan, mutta onnistuihan se sitten kuitenkin =) Lisää tämän päivän reissusta kuulette seuraavassa postauksessa.

Kiitos ja Kumarrus

-Ansku-

2 kommenttia:

  1. Todella hienoja kuvia ja kaunista :) Alkaa itseäkin kiinnostamaan kuvaamisen taika ;) Kuvaaminen on kuulemma kallista puuhaa, tai ainakin jos jotain järkkäreitä hankkii. Itse tuhrustan jotain epämäärästä gerbiileistä ja ne ovatkin enemmän epäonnistuneita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =)
      Joo kyllä kuvaamisesta saa kalliinkin harrastuksen, kun ostaa kaikki hienot pelit ja vehkeet, mut jotain ihan perus järkkäreitä saa välillä ihan suht edullisestikin verrattuna normi hintoihin. Itse tuhrustin pitkän aikaa kännykän voimin menemään, kunnes kyllästyin p**kaan laatuun ja päätin investoida johonkin parempaan eli järkkäriin. Ja kyllä kannatti investoida, päivääkään en oo tätä ostosta katunut.

      -Ansku-

      Poista

Jätä minulle palautetta.

Kiitos & Kumarrus
-Ansku-