sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hiiret vailla nimeä


Täytyy heti alkuun sanoa että olen nyt ollut hieman laiskalla päällä näiden kuvien kanssa,
kun en ole jaksanut käydä kaikkia aikaansaannoksiani lävite ja alkaa rajaileen ja muokkaileen tänne sopiviksi niin ollut sen takia hieman taukoa postailussa.
Kuvannut olen kyllä aika ahkerasti koko ajan, mutta aina ei ole aika riittänyt tässä koneella kuvien kanssa touhuamiseen eikä ole viitsinyt mitään pikasia väsäillä.
 Nyt sitten päätin alkaa ainakin osan kuvista katsomaan lävite ja laitteleen tänne ja nyt aloitinkin näistä tuoreimmista otoksista, mutta lisään niitä aikaisempiakin tänne vielä kunhan ehdin.

 Nämä kyseiset hiiri kuvat onkin eiliseltä päivältä ja kuvissa komeilee meidän uusimmat hiiri neidit, joille en ole vielä keksinyt edes nimiä. Jotenka siis jos jollakulla on hyviä ehdotuksia niin sana on vapaa.

 Eilen oli Lohjalla gerbiili näyttely, jossa käytiin pikaseen pyrähtämässä ja nappaamassa muutamat gerbiilit kyytiin. Samalla ehdin vaihtamaan muutaman sanan parin tutun kasvattajankin kanssa ja nappaamaan Rapunzelilta yhden ruoka säkin kyytiin. Itseltäni ei tuohon näyttelyyn valitettavasti tällä kertaa osallistunut yhtään eläintä vaikka sinne olisikin ollut kiva ilmottautua omienkin eläinten kanssa, mutta tällä kertaa toiminkin sitten ainoastaan kuriirina ja kuljetin gerbiilejä ihmiseltä toiselle.

 Samalla reissulla napattiin sitten nämä pari suloista hiirulaista mukaan kotiin tuomisiksi ja vahvistuksiksi meidän muuten aika paljon harventuneeseen hiirilaumaan.
Joskus loppu kesästä, kun neidit ovat sopivassa iässä niin olisi tarkoitus kummallekkin tehdä poikueet, joista saisi sitten jättää jotain itselle lauman jatkoksi.

Tässä nämä hiiri kuvatukset tällä kertaa =)
Muutama gerbiilikin tuli ihan meillekkin asti tuolta reissulta, mutta päätin tehdä niistä ihan oman erillisen postauksensa ettei tule yhteen kasaan ihan älyttömästi kuvia kerralla joten palataan niiden merkeissä hieman myöhemmin.

Kiitos ja Kumarrus

-Ansku-

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvän värinen pigmentti tolla mustalla :)) Ihania kuvia. ~Eve~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti =) Yllättävän hyvän värinen tuo on kyllä, parempi mitä edes odotin. Muutama valkonen irtokarva näytti olevan jaloissa, mutta ei oikein muuta.

      -Ansku-

      Poista

Jätä minulle palautetta.

Kiitos & Kumarrus
-Ansku-