sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Myy

 Nyt siirrymme hiiristä gerbiileihin eli jyrsijöissä pysytellään tämänkin postauksen parissa.
Näitä kuvia osaa jo hieman muokkailinkin et laittelin noita sumennuksia reunoihin ym pientä.

 Eilen tosiaan käytiin siellä Lohjalla ja toimittiin gerbiili kuriirina, kuten edellisessä hiiri postauksessa jo kerroinkin ja näissä kuvissa teille esiintyykin yksi meille muuttaneista gerbiileistä.

 Myy tuli meille Tampereelta eräältä kasvattaja tutultani, jota olen aina näissä gerbiili ja kasvatus asioissa parhaani mukaan neuvonut ja avustanut tarpeen tullessa. 


 Alunperin meillä oli tämän kasvattajan kanssa yhteinen poikue suunnitelma tälle gerbiilille siten että minulta olisi lähtenyt uros Tampereelle lainaan, mutta nyt hänen hieman muuttuneen tilanteensa vuoksi päätimme että Myy tulee sittenkin meille asumaan ja poikasista lähtee sitten yksi Tampereelle tämän tilalle. 

Poikue olisi tarkoitus toteuttaa tässä kesän aikana ja sitten jännitetäänkin suurella mielenkiinnolla mitä kaikkea sieltä tuleekaan ulos. Samalla saadaan sitten hieman varmistustakin tämän neidin värille, jonka kanssa on tähän asti ollut pienoisia epäselvyyksiä.

Tampereella käydessä pääsin myös näkemään sijoituksessa olevan kasvattini poikaset ja siellä pesässä komeili kolme pientä nakkia joista yksi oli selvästi sisaruksiaan tummempi. Alustavasti katsoin nuo poikaset siten että siellä olisi kaksi naarasta ja yksi uros. Tähän tietenkin tulee varmuus, kunhan lapsoset kasvavat. Samalla varmistin myös yhden toisen poikueen muksujen sukupuolet ja pääsin käpälöimään ihania sylilöllykkä gerbiilejä.

Myyn kanssa palaamme jälleen tännekkin kunhan poikue suunnitelma lähtee etenemään.

Kiitos ja Kumarrus

-Ansku-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä minulle palautetta.

Kiitos & Kumarrus
-Ansku-