keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Melkein kotona

 Tähän tulikin sitten taas vähän enemmän näitä kuvia.
Kaikki nämä kuvat on kuvatta Koskenpäällä appiukkoni pihalla sillä välin 
kun miehet tutkailivat Samin autoa.

 Tässä lähikuvassa joku raparperia muistuttava kukka sillä näitä törrötti keskellä jotakin joka muistutti  raparperi pensasta. Vai voiko raparperia sanoa pensaaksi? No oli mikä oli raparperi kuin raparperi, mutta kyseisen kasvin oikeaa nimeä en tiedä.


 Innostuin kuvaamaan lähinnä kaikkia pihalta löytyviä kasveja, joten tässä postauksessa ei sitten muuta nähdäkkään, kuin kaikenlaisia kukkasia ja muita kasveja.

 Oli kyllä todella mukava päivä Samin ja appiukon kanssa reissailemassa.
Matkalla käytiin tietenkin myös syömässä Buffassa ja sen jälkeen ainakin mulla oli maha niin täynnä et hyvä etten halennu koko akka x)

 Jossakin Jyväskylän paikkeilla pysähdyttiin käymään myös Pandan tehtaanmyymälässä.
Siinä pihassa himoitsin kauheesti sitä isoa panda ukkelia joka seisoi siinä oven vieressä.
Se oli siis sellanen patsas ja sanoinkin noille miehille et toi pitäs ottaa mukaan ni laittasin sen meidän pihaan. Se olis niin hauska. Jouduttiin kylläkin lähtemään kotiin ilman sitä Pandaa, enkä huomannu ottaa siitä edes kuvaa, mutta saatiin me monta pussillista lakuja kotiin tuomisiks.

 Näytin appiukollekkin tätä kukka kuvaa niin sehän innostu näyttään mulle muitakin kukkia mitä siellä pihalla kasvaa niin sain sitten vähän lisää kuvailtaa siinä.

 Käytiin tallissakin tutkimassa kaikkia vanhoja tavaroita mitä sinne on Samin mummon ajoilta jäänyt jemmaan. Se oli melkein kuin jossain museossa olisi ollut tutkimassa kaikkea jännää.

Ainiin unohdin aikaisemmin kertoa, kun Kuopioon meno matkalla pysähdyttiin sinne aamupalalle paikkaan nimeltä Jari-Pekka jossain Hankasalmen paikkeilla, niin siellä pihalla oli kaikkia vanhoja traktoreita, kyntöauroja ym härveleitä. Harmi vaan et olin siinä vaiheessa matkaa vielä niin unessa etten tajunnut ottaa kameraa autosta mukaan, kun siinä kierreltiin katselemassa.

 Siellä samassa paikassa oli myös sellanen ihana pikku lampi siinä pihassa ja siellä kellui kaksi muovista joutsenta, jotka näytti vähän kauempaa katsottuna ihan oikeilta joutsenilta. Vähän sen pysähdyksen jälkeen, kun jatkettiin matkaa, nähtiin yhdellä pellolla kaksi ihan elävää joutsena niin naurettiin että "noilla kääntyy jo päätkin" x)

Loppuun vielä kuva taivaalta.
Tässä ei näkynyt sitä mitä alunperin piti, josta olin kuvaa ottaessani aika pettynyt, mutta koneella tätä katsoessani huomasin että on tää silti aika hieno kuva.
Tässäpä kuvaset Koskenpäältä.

Kiitos ja Kumarrus

-Ansku-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä minulle palautetta.

Kiitos & Kumarrus
-Ansku-