sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Vanhan loppu on aina uuden alku




 No niin tässä niitä lupaamiani tän päivän kuvatuksia nyt sitten tulee =)
Kuten minulta jo melkein odottaa saattaa niin aloitettiin näillä taivas kuvauksilla, joihin mä oon jotenkin niin hulluna että niitä on pakko aina kuvata vaan lisää ja lisää ja lisää...



 Oltiin tänään Suinulassa porukoilla grillailemassa ja tää ihana aurinkoinen tulikin nappastua siinä porukoitten terassilla istuskellessa. Päätinpä siitä jostain syystä tehdä kaksi versioo, kun hieman leikin noilla kuvanmuokkausohjelmilla. Nää oli olevinaan jotenki tosi erilaiset kuvat, mut nyt ku tätä kattoo niin äkkiseltään näyttää samalta. Mutta on niissä silti eroa ;)

 Nana haukku ja Sami porukoiden terassilla. Alareunan pikku kuvassa Nana tutkimassa pihaa.

 Kotio tullessa nappasin Samista kuvan tuossa meiän etupihalla ja oikeella minä ite. Veltsu (isoveljeni) nappas mun uutta kameraa suurella mielenkiinnolla tutkaillessaan mustakin jopa yhden kuvan.
Siru nauttii kans auringon paisteesta.

 Kyllä on lumet hukkunu kaikki jo tuosta pihaan tulevalta tieltäkin. Ei ole enää kuin joidenkin pihoissa pieniä kasoja jäljellä. Jeii, kohta on jo ihan oikeesti kesä! x)



Näin se uusi elämä vaan nostaa päätään tuolta kuolleiden lehtien ja ruohon alta. Oli mun kukkapenkistäkin noussu muutamat varret ja tuossa mietin et mahtokaan nämä olla nyt niitä narsisseja mitä yritin epätoivosesti istuttaa viime kesänä ja huonolla menestyksellä saada kasvamaan. Pari päivää sitten tuo kukkapenkki oli vielä ihan veden alla ja muistutti enemmän minikokoista uima-allasta ja aattelin et mahtaakohan tuolta enää mitään kasvaakkaan.

Lumen alta paljastui kaikenlaista mielenkiintoista ja tässä muutama todistuskappale.


Minttukin lähti heti ulkoileen, kun myö tultiin kotio ja tuolla se sitten tutkikin kaikki risut ja heinät mitkä lumen alta oli paljastunu.

Samistakin muokkailin yhen tämmösen kuvan. Tuli aika hieno mun mielestä.

 Ja lopuksi muutama kuva musta itestä. Samin pakotin ottaan mustaki muutaman kuvan tossa meidän pihassa, kun siinä kuvailin kaikkee. On se kiva saada itestäki kuvia joskus, kun yleensä tulee oltua enemmän siellä kameran toisella puolella. Tuli ihan kivoja kuvia ja sit vielä vähän muokkailin näitä.



Yritin tuossa muka hienosti poseerata xD
Niinkun kuvista näkyy niin melkeen on sulanu kaikki lumet pois jo meiän pihastaki.

Pari muutakin hyvää kuvaa olis ollu mitä oisin voinu laittaa, mutta niihin mulla ei ole lupaa julkaista jotenka niitä ette pääse näkemään ainakaan viellä. Ehkä myöhemmin jos saan luvan niiden julkaisuun.

Kiitos ja Kumarrus

-Ansku-

3 kommenttia:

  1. Kuvia hiiristä ja postausta niistä toivon!!! Hyvän laatusia kuvia, kelpaa kahtella :)

    VastaaPoista
  2. Itsekin odottelen hiiristä kuvia :>

    Terkuin. Eve

    VastaaPoista
  3. Kiitos vain Anonyymi Eve x)
    Ite oon kyllä ollu ihan tyytyväinen kuviin ainakin tähän asti ja kyllä on helpottanu kuvaamista huomattavasti tuo uusi kunnon kamera =)

    Vastauksena toivomukseesi sanottakoon että kyllä hiiristäkin vielä tulee postausta ja kuvia jossain vaiheessa. Oon vaan välillä laiskotellu ton kuvaamisen kanssa tai ehkä enemmänkin kuvien käsittelemisen kanssa..
    Kuvia on tullu otettua tooodella paljon, mutta paljon niistä on vielä kokonaan käsittelemättä julkasua varten.

    Terkkusin: Laiska Ansku =)

    VastaaPoista

Jätä minulle palautetta.

Kiitos & Kumarrus
-Ansku-