tiistai 23. huhtikuuta 2013

Ilta-auringossa

Innostuin fiksailemaan kuvia tässä unettoman yöni aikana ja tässä nyt esitelläänkin sitten parit aikaansaannokseni teille, jotka täällä ehkä joskus käytte katselemassa.
 Nämä kuvat on täällä nähty jo kertaalleen alkuperäisinä ilman minkäänlaisia muokkauksia ja itse kun juuri koneelta katselin alkuperäisiä kuvia tehdäkseni pientä vertailua kuvien välillä totesin että nää näyttää paljon paremmalta näin =)


Nyt kun keksisin vielä mistä asetuksista ton blogin oman valkosen taustan saa otettua pois näistä kuvista niin olisi ihan kiva. Nämä ei kuitenkaan sitä tarttisi, kun näissä on kehykset valmiina. En vaan nyt millään muista mistä sen sai säädettyä enkä äkkiseltään löytänyt niin saa nyt ainakin toistaiseksi kelvata näin. Jos joku tietää ja muistaa miten tuo onnistuu niin kertokaa ihmeessä mullekkin =D


Tänään tein blogissa pikkiriikkisiä muutoksiakin. Vaihdoin kivemman kuvan itestäni tuohon oikeassa palkissa olevaan boxiin, muutin boxien otsikoiden fonttia hieman ja lisäsin blogiin kääntäjän.
En tiedä kyllä kuinka moni tuota kääntäjää täällä loppujen lopuksi oikeasti tarvitsee, mutta onpahan nyt laitettu sekin tänne.
Hauskaa mulla ainakin itellä oli tuon kääntäjän kanssa, kun sitä testailin että kuinka se kääntää nää mun jorinat englanniksi... Oli aika ihania käännöskukkasia ja nauroin itteni kipeeks täällä ruudun ääressä niitä lukiessani. Eikä siinä vielä kaikki.. Nimittäin seuraavaks kokeilin samaa islanniksi ja sai Samikin hyvät naurut, kun mä yritin lukea kirjoituksiani ääneen islanniksi xD

Kokeilkaa ihmeessä jos haluatte nauraa.


Kiitos ja Kumarrus

-Ansku-

2 kommenttia:

  1. Oi vähän hienoja kuvia oot saanu! Osaispa itekki noin hyvin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että joku muukin tykkää kun vaan minä ite =)
      Kovasti tässä koitetaan tuota kuvaamista harjotella ja kuvankäsittelyä samaten että sais oikeesti hyviä kuvia aikaseks.

      -Ansku-

      Poista

Jätä minulle palautetta.

Kiitos & Kumarrus
-Ansku-